úterý 19. května 2015

Jak být šťastná ve vztahu. Nesetrvávejte na nefungujícím.

Mnoho lidí, když zamnou příjde, a budu mluvit o ženách, nejsou šťastné a mají nějaký problém ve vztahu s partnerem. Problémy s láskou, partnerem, mají všichni, každý má nějaký problém.
Možná to co teď napíšu, bude trochu drzé a nechcete to slyšet -  číst, ale nemá cenu být v něčem co nefunguje /tím myslím jakýkoliv svazek, pracovní vztah atd). Mluvit - psát budu , ale o partnerství.

Do vztahu vstupujete všichni hodně buď zamilovanýma očima a nebo naopak už po nějakých zkušenostech, takže nikdy není tak zcela čistý začátek nebo objektivní náhled. Jenže to tak je, všechny zkušenosti, postoje a myšlení nás nějak formuje a my podle toho fungujeme. Přenášíme na partnery naše zkušenosti, naše pocity, naše přání a sny, ale i to jak s námi bylo zacházeno v dětství. Chceme od partnera mnoho, aby splnil, aby Vám dopřál, aby s Vámi jednal tak a tak, a když tomu tak není, trápíme se. Máme, ale právo chtít a přát si. Od toho by i vztah měl být, plánovat společné zážitky budoucnost a být nějak stejně naladěn. Jestli se nám nedostává potřebných přáních, lásky, citu, něhy a i sexu, tak ten vztah jde pomalu, ale jistě pryč. Jsme zraněný, cítíme se špatně, nepotřebný a špatný.



Radím Vám jedno, nesetrvávejte v něčem, co nejde, co neexistuje. Když opravdu cítíte, že láska Vám není opětována, nebuďte v tom svazku. A ani kvůli dětem, když se jedná o otce Vašich dětí. Nikdo neříká, že vztah nemůže fungovat lépe, když se dva rozvedou. rozejdou. Jsme dospělí lidé a tak na co si lhát do vlastní kapsy a ujišťovat se a lepit, něco co nejde, nefunguje. Stojíte jen zbytečně na stejném místě. Nikam Vás to neposune. Ze své praxe znám, že mnoho rozvedených párů nakonec k sobě mělo blíže, než když bylo ve společném nefungujícím svazku. Mnoho partnerů se stalo nejlepšími přáteli sobě až po rozchodu a nebo se už nikdy neviděli, ale byl klid.Každý se může a má na to právo vydat cestou novou a lepší.





Spousta lidí se hlavně bojí samoty. Další polovina si na samotu zvykne natolik, že je problém se od ní potom odpoutat a najít další odvahu na další vztah. Jestli, ale víte, že vztah nefunguje a máte nějaké přání a toho se Vám ve vztahu prostě nedostává, tak to ukončete. Trápíte se jeden jak druhý.

Mám jednu dlouholetou klientku paní, která roky žila v partnerském svazku, kde se stali různé zlé věci, a dál to nešlo, ale na partnerovi si každý získáme určitou psychickou závislost. Nedokázala od něj odejít a trápila se, stěžovala si, chtěla změnu a ta nepřicházela. Žádala mně často o radu. Vždy jsem jí říkala, vlastně to samé, co teď píšu  - nesetrvávejte na něčem, co nefunguje a neposune Vás ...

Ona neměla tu sílu a říkala mi často, chci to utnout, ale nejde to, stále čekám na vhodný okamžik a vzápětí se modlím, aby přišel i ten okamžik lepších časů, abych to utnout nemusela. Řekla jsem jí, že když to takhle cítí, nepřišel ještě ten správný čas, prostě není ten správný čas, nemá sílu. Jednou nebo později, příjde čas, intuice, kdy se to stane a bude to opravdu to ano nebo ne. Asi za dva roky vysušená, zničená, zklamaná a unavená to nakonec udělala. Nedávno jsem tuto ženu potkala, a byla šťastná, svěží, nadšeně mi vyprávěla jak se jí dobře daří. Partnera nového nemá. A to je ono, co Vám chci článkem říct. nemusíte se hnát hlava nehlava do nového vztahu abyste byli šťastný. Nebudete opuštěný a už vůbec né do konce života. A co je to opuštěn? Nemusíte mít partnerský vztah, ale můžete mít vztah krásný v práci, v blízkém okolí, dobrý kamarádský vztah , sousedský vztah.

Každý nemá všechno a chce si to uvědomit, že nemá cenu se trápit tím že tohle teď nemáte. Radím všem a hlavně ženám. Jestli se necítíte ve vztahu šťastné (myslím, tím tedy dlouhodobé problémy, neřešitelné situace) běžte od vztahu, partnera pryč. Nikde není psáno, že nenajdete mnohem lepšího partnera. Tohle radím i mužům, abych pořád nezmiňovala pouze ženy. Jestli si Vás protějšek neváží, necítíte se šťastný, vztah nefunguje a Vy jste ten, kdo se opravdu snaží, namiřte energií jinám. Neplýtvejte energií láskou, tam, kde Vás nikdo nečeká, neocení, nepohladí, nepomiluje, neobejme ....  Máte navíc, než na nefungující vztah. Tomu věřte. Každý má nějakou cenu, a i Vy jí máte. Máte prostě na víc, než být ve vztahu, který Vám nic nedává a ubližuje Vám.



Pomáhám nalézt lidem většinou přesně to co v životě chtějí, lásku nevyjímaje. Existuje mnoho rituálů, kouzel, jak pomoc při nalezení toho pravého/ té pravé. Kdo by o takový magický rituál, individuální rituál a naleznutí té správné cesty může mně kontaktovat na http://ceskytarot.webnode.cz/ a email - cesky-tarot@seznam.cz , pomohu Vám najít k té nejsnadnější, nejlepší cestě jak najít partnera.

Výuka kurzu formou emailingu, či skype trvá dle Vaší náročnosti, vaší individualitě, ale doporučuji  nejméně tří denní kurz, cena ke kurzu Jak najít pravou lásku naleznete na mích webových stránkách .... Český Tarot - http://ceskytarot.webnode.cz/


napsala Dariya Iczkova


 


1 komentář:

  1. Souhlasím s tím, že je lepší odejít ze vztahu, kde je jeden nešťastný. Ale také musím souhlasit, že není vždy nejlehčí odejít, i když to třeba opravdu chceme udělat. Možná je to z části o odvaze..? WolfGirl

    OdpovědětVymazat