čtvrtek 14. května 2015

Změňte vzorce myšlení

Jak získat partnera, jak si přitáhnout partnera, lásku do života pomocí pozitivního myšlení. Hned na začátku Vám řeknu, že myslet na lásku a toužit po partnerovi nestačí. Mám mnoho klientů, kteří se stále dožadují lásky a vztahu a vysněného partnera a ptají se, modlím se, přeju si, dělám afirmace a stále nic, nic nepřichází. Kdy už příjde. Stop, stop, stop.



Přát si, ať už jde o lásku, nebo finanční hojnost nestačí. Musíte změnit hlavní vnitřní postoj, a jestli si říkáte, že jste to udělali a stále nic, tak jste to neudělali. Každý člověk, duše prochází různými stádii života, kde dochází k chybám, zklamáním, rozchodům. Tohle vše v nás nechá jizvy, trhliny, bolesti, pocity ukřivdění atd. Víte někdy jsou věci, na které odpověď není a nemá cenu si vyčítat, že jste to mohli udělat tak a tak, onak a jinak. Poučili jste se, třeba i bolestně, ale je čas jít dál. Velmi důležité ve všech procesech pozitivního myšlení je odpuštění. Žijeme stále v pocitu vinny a křivdy. Všude Vás učí, že je důležité odpuštění. Víte to, a třeba se i snažíte a pořád Vám to nejde zapomenout na minulý čas. Uvědomte si jednu zásadní věc, v procesu odpuštění. Jsou věci, které nevymažete z hlavy, ani kdybyste chtěli. nesnažte se ani dlouhosáhlé omlouvat chyby ostatních, abyste dosáhli odpuštění. Ano všichni jsme oběti obětí, o tom si v mé knížce ještě napíšeme. Abyste mohli v srdci odpustit, nenuťte se k tomu tím, že odpustím a budu mít potom vše po čem toužím. Tohle je dlouhodobý proces a nestane se ze dne na den. Věřte si, věřte vyššímu Já, věřte Bohu - věřte Vesmíru.



Odpustit neznamená zapomenout, ale spíše příjmout to. Příjmout i své chyby a jít dál. Mohli jste se stát obětí ve vztahu a nebo obětí v jiné záležitosti vztahu, mohli jste být sami viníkem situace, která vedla k opuštění partnera, rozchodu, ... Ať už vědomě, či nevědomě jsme něco udělali, ublížili, dostalo nás to tam, kde jsme teď. Ano.

Takže teď je čas jít dál. Není v našich silách změnit minulost, ale budoucnost a tím se formuje naše přítomnost. Nežijte v sebelítosti a netrapte sami sebe, trápíte tím okolí a znova se pak dopouštíte dalších chyb a zbytečně odrazujete krásné, nové věci, které by k vám mohli přijít.

Vše krásné, nové k Vám příjde, tomu věřte, ale odbourejte svoje staré Já, odbourejte staré vzorce myšlení.


Krásný den přeje Dariya Iczkova

Žádné komentáře:

Okomentovat